De vijf mooiste (kleinschalige) sportscholen in Groningen

0
33
Gym in Groningen

Zie jij er elke keer tegenop om naar de sportschool te gaan? Of heb je moeite om het sporten vol te houden? Wij zijn ervan overtuigd dat een inspirerende omgeving je sport-drive een enorme boost kan geven.

In dit blog lees je over de vijf mooiste (kleinschalige) sportscholen in Groningen. 

De grote sportschoolketens vestigen zich in een grote loods op een industrieterrein. De loods wordt opgeknapt en geverfd in de huisstijlkleuren (oranje, rood of paars). De vestiging wordt volgestouwd met nieuwe sportapparatuur en de sportschool is klaar voor gebruik. 

We snappen het, sportscholen heb je in alle vormen en maten. En aan iedere vorm en maat hangt een ander contributieprijskaartje. Maar soms loont het de moeite om verder te kijken dan de grote sportschoolketens.

Dit zijn de vijf mooiste sportscholen in Groningen:

1. DreamFit 

kleinschalige sportschool in groningen
Foto via DreamFit.nl

DreamFit heeft een fantastische sportstudio gerealiseerd aan de Verlengde Hereweg in Groningen. De studio is luxe ingericht en hoogwaardig afgewerkt. De DreamFit studio is in 2017 geopend. 

Bij DreamFit sport je altijd onder begeleiding. DreamFit biedt personal training, small group training en diverse groepslessen. Er wordt altijd een sportplan op maat gemaakt en samen met een personal trainer worden er concrete doelen gesteld. DreamFit is ervan overtuigd dat sporten het halve werk is, daarom wordt er ook aandacht besteed aan voeding en mindset. 

2. Push & Pull

Push & Pull Fitness omschrijft zichzelf als een gezellige sportschool. Deze sportschool is gevestigd in het centrum van Groningen. Het is een rustige sportschool met premium fitnessapparatuur. De openingstijden zijn ruim en er is een gezellige bar. 

Bij Push & Pull kan je zelfstandig, onder begeleiding of in groepsverband trainen. Er is in ieder geval altijd een personal trainer aanwezig om je vragen te beantwoorden. 

3. Health Club 

Foto via healthclubgroningen.nl

Health Club Groningen is een moderne en gezellige sportschool in de binnenstad van Groningen. Bij de Health Club sport je in een rustige omgeving. En kun je gebruikmaken van state of the art sportapparatuur, professionele begeleiding en goede hygiënische voorzieningen.

De Health Club vindt persoonlijke aandacht belangrijk. Er is altijd een expert aanwezig die je kan begeleiden. Bij Health Club is het mogelijk om individueel te trainen en het is mogelijk om onder begeleiding van een personal trainer te trainen.

4. Martini Fitness

Foto via martinifitness.nl

Martini Fitness doet het anders. Ben je uitgekeken op de standaard fitnessapparatuur? Houd je niet van bodybuilders die het liefst in tien spiegels tegelijk kijken? Dan ben je bij Martini Fitness aan het juiste adres. 

Deze sportstudio is dusdanig ingericht dat je in slechts 30 minuten je doelstelling haalt. Er worden effectieve HIIT workouts georganiseerd. De trainingen zijn altijd in kleine groepen (maximaal 15 personen) of een-op-een met een personal trainer. 

5. Miboso 

Miboso staat voor mind, body en soul. De sportstudio is prachtig ingericht en nodigt uit om te bewegen. Je kunt meedoen aan groepstrainingen of trainen met een personal trainer. 

Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht op het gebied van voeding, sport en mindset. Als je lid wordt van Miboso wordt er een stappenplan ontwikkeld dat je in alle facetten van jouw leven een stap vooruithelpt.