Dit zijn de beste Plankton supplementen

marine fyto plankton supplementen

Voor de meest optimale gezonde levensstijl, heb je naast een gezond dieet en voldoende beweging soms net even een extra boost nodig. Bepaalde voedingsstoffen kom je bijvoorbeeld tekort of kun je zelf niet aanmaken. Daarom zijn supplementen een ideale uitkomst. 

In mijn blog over Marine Fytoplankton heb ik uitgelegd waarom dat zo’n gezond supplement is. Logisch dat je nu liever gister dan vandaag je eerste voorraad supplementen in huis wilt hebben! Daarom heb ik de 3 beste Plankton supplementen voor je op een rij gezet. 

De 3 beste Marine Fytoplankton supplementen op een rij

De juiste Plankton supplementen brengen je dichterbij een zo gezond mogelijke levensstijl. Omdat er een groot aanbod is, heb ik voor je uitgezocht voor welke je het best kunt kiezen. 

 1. Plnktn. Marine Fytoplankton
 2. PlanktonHolland OptiMSM Marine PhytoPlankton 
 3. Mattisson Marine Phytoplankton

Plnktn Marine Fytoplankton 

Plnktn. Marine Fytoplankton in poedervorm biedt de puurste en meest natuurlijke vorm van marine fytoplankton. Er zijn geen extra (vul)stoffen aan dit product toegevoegd. Het product garandeert daarmee een onvervalste voedingsboost.

Meer weten over plnkt.? Lees onze uitgebreide review.

Het handige aan supplementen in poedervorm, is dat je je eigen dosering bepaalt. De ene dag maak je een smoothie met daarin de volledige dagelijkse dosis. De dag erna meng je het met water en drink je dat bij je ontbijt en diner. Bovendien behoudt het poeder de integriteit van de voedingsstoffen. 

Beste fytoplankton supplement

Gebruikerservaringen

De overgrote meerderheid van de gebruikers is erg tevreden met de Marine Fytoplankton van plnktn. 

Pluspunten

 • Positief effect op de huid (vermindering van onzuiverheden en gladdere huid)
 • Verbetering van de algemene gezondheid, waaronder meer energie
 • Gebruikers voelen zich mentaal fitter en scherper 

Minpunten

 • Het kan even wennen zijn aan de smaak
 • Bij sommige mensen duurt het even voor de darmen gewend zijn aan het product

PlanktonHolland OptiMSM Marine PhytoPlankton (capsules)

PlanktonHolland capsules zijn een bron van Omega 3, zwavel (MSM), antioxidanten en andere voedingsstoffen. De Marine Fytoplankton algen worden het hele jaar door gekweekt in bassins met 130.000 jaar oud oerwater als voedingsbron. 

De capsules zijn volledig plantaardig en ook volledig verteerbaar voor je lichaam. Ze bevatten essentiële aminozuren, Omega-3 EPA, B12, jodium, zwavel, ijzer, antioxidanten en pigmenten. Elke capsule heeft 300 mg OptiMSM® en 250 mg phytoplanktonpoeder zonder toevoegingen. 

Van Hollandse bodem

Gebruikerservaringen 

Veel gebruikers hebben positieve ervaringen met de PlanktonHolland capsules

Pluspunten

 • Meer energie om de dag door te komen
 • Fijne natuurlijke aanvulling op het dieet die ook geschikt is voor veganisten
 • Sommige gebruikers zien een verbeterde haarconditie 

Minpunten

 • De glazen pot neemt veel ruimte in in de kast 
 • Wanneer je het ‘s avonds inneemt, val je minder makkelijke in slaap door de verhoogde energielevels 

Mattisson Marine Phytoplankton (poeder)

De Marine Phytoplankton van Mattison is een populaire keuze onder klanten. Mattisson is gespecialiseerd in natuurlijk producten die bijdragen aan een gezonder levensstijl. Het planktonpoeder is dan ook vrij van toegevoegde stoffen.

De fytoplankton van Mattisson wordt gekweekt in de Oostvaardersplassen. Het product komt dus van Nederlandse bodem! Het zeewater is al ruim 100.000 jaar oud. Dankzij de marine herkomst van plankton, zit het vol Jodium. Dit is goed voor je schildklierhormonen, die bijdragen aan de ontwikkeling van het zenuwstelsel en de stofwisseling. 

Marine Phytoplankton Poeder (100g)

Gebruikerservaringen 

Mattisson is een populaire aanbieder van natuurlijke voeding en supplementen. Klanten zijn goed te spreken over de Mattisson’s Marine Phytoplankton poeder

Pluspunten

 • Na enkele maanden gebruik zien klanten dat hun huidconditie verbetert 
 • Goede prijs / kwaliteitverhouding 
 • Meer energie van een 100% natuurlijk product

Minpunten

 • Poeder is lastiger te doseren dan een capsule
 • Bij een eventuele allergische reactie heb je gelijk een vrij grote voorraad over 

Tot slot

In dit blog heb ik de top 3 Marine Fytoplankton supplementen voor je op een rij gezet. In de top 3 vind je: Plnktn’s poeder, dat puur is zonder vulstoffen; PlanktonHolland’s capsules, rijk aan voedingsstoffen zoals Omega 3 en B12; en Mattisson’s poeder, een natuurlijk product uit Nederland. Zo vind jij het Fytoplankton supplement dat het beste bij je past! 


Warning: Undefined variable $default in /home/customer/www/thehealthissue.nl/public_html/wp-content/themes/the-health-isseu/single-post.php on line 50

Warning: Undefined variable $alt in /home/customer/www/thehealthissue.nl/public_html/wp-content/themes/the-health-isseu/single-post.php on line 50

Dit artikel is geschreven door Simone Phelps

Gerelateerde berichten