• home
  • Lifehacks
  • Barebells repen: wat ons betreft de lekkerste proteïnerepen

Barebells repen: wat ons betreft de lekkerste proteïnerepen

Barebells repen overzicht

Laten we direct met de deur in huis vallen: de repen van Barebells zijn fantastisch. De Barebells protein bars zijn voedzaam, rijk aan proteïne en makkelijk om mee te nemen.

Barebells proteine bars: dit zit erin 

Barebells biedt een gevarieerd aanbod en er worden vaak nieuwe smaken toegevoegd. De Barebells Protein Bars bevatten ongeveer zo’n 20 gram aan eiwit. Daarmee bestaan deze repen voor zo’n 36% uit eiwit, en hebben ze een relatief hoog eiwitpercentage.

Verder bevat deze reep redelijk veel koolhydraten (16 gram per reep), maar weinig vezels (3,3 gram). Deze repen zijn erg populair vanwege de goede smaken en de hoge eiwitconcentratie.

Vegan proteine bar

Barebells heeft een duidelijke missie! Met de vegan proteine repen wil Barebells bewijzen dat veganistische eiwitrepen net zo goed smaken als ze gemaakt zijn van plantaardig eiwit. 

Daarom heeft Barebells twee vegan protein-repen geïntroduceerd. Gezouten pinda’s en hazelnoot met nougat. De repen zijn verrijkt met 15 gram eiwit per reep en vrij van toegevoegde suiker. Plantaardig eten wordt wel heel makkelijk. 

Vegan proteinerepen van Barebells

Informatie over Barebells 

Barebells is opgericht in 2016 en het is een Zweeds bedrijf. Barebells produceert en verkoopt diverse eiwitverrijkte producten. Van proteïne-repen tot milkshakes tot hazelnoot spread. 

Gelukkig eten en gezond leven is het motto van Barebells. Belangrijk is dat er tijdens het productieprocess nooit ingeleverd wordt op smaak, daardoor zijn de producten van Barebells echt een traktatie. Je kunt de Barebells-repen op ieder moment van de dag gebruiken. Een proteïne-reep is een goed alternatief voor een eiwitshake. 

Bij The Health Issue zijn we groot fan van Barebells. De repen zijn gezond, lekker en supermakkelijk om mee te nemen: alleen maar voordelen. Op kantoor staat er standaard een doos met repen in de kantine. De smaken wisselen we af. 

Barebells proteine bar

Voor fanatieke sporters, CrossFitters en bodybuilders zijn proteïne-repen een lifesaver. De repen zijn voedzaam, rijk aan proteïne en makkelijk om mee te nemen. Ook zijn proteïne-repen een verantwoorde snack. Naast een flinke dosis eiwit, bevatten de repen ook veel voedingsvezels.

Die vezels zorgen ervoor dat je langer een verzadigd gevoel hebt en dus minder snel een volgende snack zult pakken. 

Ook interessant:

Dit artikel is geschreven door Health Issue redactie

Gerelateerde berichten

🏋️ Ontvang een voedingsplan op maat

Start hier