• home
  • Nieuws
  • Online soa-tests voor volledige anonimiteit

Online soa-tests voor volledige anonimiteit

soa test na onveilige seks

Denk je dat je een soa hebt opgelopen tijdens onveilige seks? Dat kan iedereen overkomen. Je wilt het liefst zo snel mogelijk weten of je inderdaad een soa hebt. Zo houd je jezelf en je partner(s) gezond. 

Wanneer je dit liever anoniem wilt houden, kun je kiezen voor een online soa-test. Hiervoor hoef je geen contact te hebben met je doktersassistent of de GGD. In dit blog leggen we uit hoe het werkt. 

Kies voor een veilige website

Onveilige seks kan een keer gebeuren, maar het is wel belangrijk om daarna een veilige soa-test te doen. Kijk daarom welke websites worden aangeraden door je huisarts, de GGD of het RIVM. Zo weet je zeker dat de test die je koopt accuraat is en dat de uitslag klopt.

Eén van de meest bekende en erkende websites voor het bestellen van soa-tests is de Soapoli-online. Ze bieden verschillende testpakketten aan die volledig anoniem worden bezorgd. Via deze website alleen al laten zo’n 50.000 mensen zich per jaar testen. Je bent dus zeker niet de enige.   

Gepersonaliseerde soa-tests 

Elke soa zorgt voor andere klachten. Wanneer je merkt dat je klachten hebt, is het wel zo fijn als je daar de juiste test voor kunt doen. Maar wanneer je geen duidelijke klachten hebt, is het ook fijn als je een test kunt doen die in één keer op verschillende soa’s controleert.

De anatomie van een man verschilt natuurlijk van die van een vrouw. Daarom worden sommige soa-tests voor mannen op een andere manier afgenomen dan soa-tests voor vrouwen. Daarnaast kun je op verschillende plekken in je lichaam een soa oplopen. Ook hiervoor zijn verschillende tests beschikbaar. Houd hier rekening mee als je online een soa-test bestelt. 

Zekerheid door te testen

Een soa-test bestellen kan voor sommige mensen een beetje awkward voelen. Houd altijd je gezondheid (en die van je partner) in je achterhoofd. Doordat je volledig anoniem online een soa-test kunt bestellen, wordt de drempel ook al een stukje minder groot. Alles voor een gezond leven!   


Warning: Undefined variable $default in /home/customer/www/thehealthissue.nl/public_html/wp-content/themes/the-health-isseu/single-post.php on line 50

Warning: Undefined variable $alt in /home/customer/www/thehealthissue.nl/public_html/wp-content/themes/the-health-isseu/single-post.php on line 50

Dit artikel is geschreven door Simone Phelps

Gerelateerde berichten