• home
  • Work-out
  • Dit zijn de vijf mooiste sportscholen in Groningen [2023 update]

Dit zijn de vijf mooiste sportscholen in Groningen [2023 update]

Push & Pull Groningen

Ben je op zoek naar een mooie gym in Groningen? Goed nieuws, wij gingen op zoek naar de vijf mooiste sportscholen in Groningen. 

In dit blog lees je over de vijf mooiste sportscholen in Groningen

Zie jij er elke keer tegenop om naar de sportschool te gaan? Vind jij het moeilijk om het sporten vol te houden? Wij zijn ervan overtuigd dat een inspirerende gym-omgeving je sport-drive een enorme boost kan geven. 

Maar het kan best lastig zijn om een mooie en goede sportschool te vinden. Je vindt ze namelijk in alle soorten en maten.Variërend van de grote sportschoolketens BigGym, Basic-Fit of TrainMore tot kleinschalige sportscholen DreamFit, Health Club Groningen of Push and Pull. 

De grote sportschoolketens vestigen zich in een grote loods op een industrieterrein. De loods wordt opgeknapt en geverfd in de huisstijlkleuren (oranje, rood of paars). De vestiging wordt volgestouwd met nieuwe sport apparatuur en de sportschool is klaar voor gebruik. 

We snappen het, sportscholen heb je in alle vormen en maten. En aan iedere vorm en maat hangt een ander contributie prijskaartje. 

Maar soms loont het de moeite om verder te kijken dan de sportschoolketens. Daarom gingen we op zoek naar kleinschalige gym’s in Groningen. Ben je op zoek naar een CrossFit box in Groningen? Lees dan dit blog.

Dit zijn de vijf mooiste sportscholen in Groningen:

#1. Push & Pull

Push & Pull Fitness is wat ons betreft de mooiste sportschool in Groningen. Eigenlijk klopt alles aan deze sportschool: de gym ziet er super netjes uit, er hangt een goede sfeer, de apparatuur is van de hoogste kwaliteit en, niet geheel onbelangrijk, de reviews zijn supergoed. 

Ook de supplementen-shop is een waardevolle toevoeging. 

Push & Pull Groningen

Push & Pull is niet zomaar een sportschool in Groningen, maar meer dan dat! In beginsel de lokale gym voor krachttraining, maar ook: gespecialiseerd in personal training, fitness supplementen winkel en fysiotherapie. Kom gerust langs de om onze winkel en sportschool in Groningen te bekijken! (bron: pushenpull.nl) 

Een sportschool moet een gezellige plek zijn waar mensen graag komen om te sporten. Een plek die positieve energie geeft, mensen verbind en stimuleert om het maximale uit zichzelf te halen.” Met die gedachte is Push & Pull ontstaan. Wij bieden de juiste omgeving, apparatuur & advies om met krachttraining aan de slag te gaan zodat jij fysiek en mentaal op je sterkst bent!

mooiste sportschool in Groningen

#2. DreamFit 

DreamFit heeft een fantastische sport studio gerealiseerd aan de Verlengde Hereweg in Groningen. De studio is luxe ingericht en hoogwaardig afgewerkt. De DreamFit studio is in 2017 geopend. 

Bij DreamFit sport je altijd onder begeleiding, DreamFit biedt personal training, small group training en diverse groepslessen. Er wordt altijd een sportplan op maat gemaakt en samen met een personal trainer worden er concrete doelen gesteld. DreamFit is ervan overtuigd dat sporten het halve werk is, daarom wordt er ook aandacht besteed aan voeding en mindset. 

DreamFit heeft twee inhouse studio’s: een voor personal training en een voor groepslessen. Omdat je altijd onder begeleiding sport moet je je inschrijven voor de groepslessen of een afspraak maken met je personal trainer. Sport je graag samen met je partner, collega’s of je vrienden? Dan heeft DreamFit een fantastische oplossing: small group training.

Foto via DreamFit.nl

kleinschalige sportschool in groningen

Tip: ooit van boulderen gehoord? Ook in Groningen kun je boulderen

#3. Health Club Groningen

Health Club Groningen is een moderne en gezellige sportschool in de binnenstad van Groningen. Bij Health Club Groningen sport je in een rustige omgeving en kun je gebruikmaken van state of the art sportapparatuur, professionele begeleiding en goede hygiënische voorzieningen.

Health Club Groningen vindt persoonlijke aandacht belangrijk. Er is altijd een expert aanwezig die je kan begeleiden. Bij Health Club Groningen is het mogelijk om individueel te trainen en het is mogelijk om onder begeleiding van een personal trainer te trainen.

mooie gym in groningen

Foto via healthclubgroningen.nl

#4. Martini Fitness

Martini Fitness doet het anders. Ben je uitgekeken op de standaard fitnessapparatuur? Houd je niet van bodybuilders die het liefst in tien spiegels tegelijk kijken? Dan ben je bij Martini Fitness aan het juiste adres. 

Deze sportstudio is dusdanig ingericht dat je in slechts 30 minuten je doelstelling haalt. Er worden effectieve HIIT workouts georganiseerd. De trainingen zijn altijd in kleine groepen (maximaal 15 personen) of een-op-een met een personal trainer. 

sportstudio in het centrum van groningen

Foto via martinifitness.nl

#5. Sterck Boutique Gym

Sterck is luxe boutique gym in Groningen en biedt hoogwaardige, op maat gemaakte fitnessprogramma’s met een persoonlijke benadering. De sportschool, gelegen nabij het FC Groningen stadion, biedt een gastvrije, huiselijke sfeer en deskundige coaches voor individuele en groepstrainingen.

Sterck verzorgt de administratieve en financiële aspecten voor bedrijven die in gezondheid van medewerkers willen investeren.

Tip: wil je beginnen met CrossFit? In dit blog vertellen we wat je kunt verwachten.


Warning: Undefined variable $default in /home/customer/www/thehealthissue.nl/public_html/wp-content/themes/the-health-isseu/single-post.php on line 50

Warning: Undefined variable $alt in /home/customer/www/thehealthissue.nl/public_html/wp-content/themes/the-health-isseu/single-post.php on line 50

Dit artikel is geschreven door Jouke

Jouke is content marketeer en SEO specialist. Blogt op The Health Issue over sport, voeding en gezondheid.

Gerelateerde berichten